Pinewood Body-Deo-Spray

Hem » KONFEKTION » Impregnering & Tvätt » Pinewood Body-Deo-Spray
1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Artikelnamn: Pinewood Body-Deo-Spray
Artnr: 9681
Lagerstatus: 5st
69,00 kr Ord. Pris (99,00 kr)

Produktbeskrivning

Pinewood Body-Deo-Spray En parfymlös deodorant som på ett effektivt sätt absorberar och minimerar kroppslukt (t.ex. svettdoft). Denna luktneutraliserande egenskap ger jägaren betydligt större chanser till lyckad jakt samt medför att jägaren, inte till samma grad som är brukligt, behöver oroa sig för att hamna fel i vind.
Brandfarligt.

Produkten är utvecklad av ett företag i Belgien med bl.a. ett stort antal kunder i USA. I USA är doftkontroll oerhört stort och varit så under en längre period inom framförallt jakt med pilbåge där det är av yttersta vikt att komma nära viltet

 

Pinewood lanserar till Hösten 2011 en ny serie doftkontrollerande produkter. Dessa produkter sprayas och/eller tvättas in i Dina vanliga jaktkläder. Man behöver inte köpa in några nya unika och dyra jaktkläder med absorberande funktion för att tillgodogöra sig doftkontrollerande effekter!

Behandlingsserien fungerar som vittringsabsorberande, dvs tar bort din egen mänskliga doft och neutraliserar även andra dofter som är vanliga i människans vardag som t.ex. parfymerade produkter, hundlukt, cigarettrök, bensin osv. Detta gör att jägaren kan, även i fel vind, komma närmare viltet, få fler och säkrare skottillfällen utan att viltet får vind och kastar.

Produktserien är lämplig för all slags jakt. Drevjakt - det händer ofta att jägaren hamnar på pass i medvind, dvs i helt fel vind. Passjakt - visst har du hört att det prasslar i skogen men du får aldrig se något? Tänk på allt vilt, som går i en stor båge runt dig, du aldrig får höra eftersom de har full koll på vart du sitter trots att du är tyst som en mus! Smygjakt - tänk att kunna smyga på ett djur i medvind och inte behöva oroa sig som tidigare! Hundförare – inte sällan snurrar vinden vid ett ståndskall och helt plötsligt står du i medvind istället. Älgen får vind och drar iväg. Ännu en missad skottchans!

Det fina med dessa produkter är att de inte bara neutraliserar vittring. Vi har unika kombinerande egenskaper. Tvättmedlet som inte bara neutraliserar vittring, tvättar givetvis rent också, optimerar andningen i membranen och absorberar UV-ljus. Vårt impregnerings spray tillför inte bara en vattenavvisande egenskap utan även neutraliserar vittring samt absorberar UV-ljus. Vårt flamskyddsspray, som förhindrar att gnistloppor bränner hål på dina fina jaktbyxor, inte bara flamskyddar utan även impregnerar för maximal vattenavvisning!