Tormek

Tormek, förankrat i den svenska traditionen av avancerad innovation, funktionalitet och kvalitet, har framstått som en ledande aktör inom slipning av eggverktyg. Företaget har utvecklat ett unikt slipsystem som har blivit standarden för dagens eggverktygsslipning.

Genom att lösa problem med innovativa och patenterade lösningar har Tormek erhållit nära 20 patent sedan starten. Deras kompleta system, inklusive jiggar och tillbehör, är specifikt utformat för att uppnå optimal skärpa på olika handverktygstyper.

Tormek har blivit ett globalt varumärke och exporterar sina produkter till över 35 länder. Deras slipsystem används av olika yrkesgrupper och entusiaster, såsom möbelsnickare, hantverkare, träsvarvare, jägare, kockar och restauranger. Produkterna används även av slipserviceverkstäder.

Företagets hängivenhet till slipning återspeglas i deras tillverkningsprocess, som helt och hållet sker i Sverige. Med sin bas i Lindesberg, en stad i hjärtat av Bergslagen med historisk anknytning till gruvindustrin, samarbetar Tormek nära med noggrant utvalda underleverantörer för att säkerställa högsta kvalitet och användning av moderna tillverkningstekniker. Tormeks produkter är därmed en symbol för svensk precision och expertis inom slipning.

Visa alla produkter från Tormek

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.