Sordin

Sordin är dedikerat till att erbjuda hörselskydd av högsta kvalitet för att möjliggöra optimal prestanda i alla miljöer. Deras hörselskydd är valda av användare som kräver det bästa, med en robust design, utmärkt produktkvalitet och lång livslängd. Sortimentet inkluderar över 80 unika modeller, både passiva och elektroniska, för att möta olika behov.

Företaget har några av världens mest kända hörselskyddsmodeller, inklusive Sordin Supreme Pro för jakt och militär användning, samt modellerna som Sordin Classic och Sordin Seal för professionellt bruk. Sordin strävar efter kontinuerlig innovation, vilket inkluderar introduktionen av SordinHEAR2 och Sordin Flexible Attenuation (SFA) år 2023.

Sordin är förankrat i Sverige och influeras av svensk företagsanda med fokus på kundvård och innovation. Företaget har en historia som sträcker sig tillbaka till 1970-talet och har utvecklat hörselskydd för att möta behoven inom olika områden, från skogsbruk till professionell användning.

Historiska produkter inkluderar Sordin Classic från 1987, den militärinspirerade Sordin Supreme från 1998, och det eleganta Sordin left/RIGHT från 2014. Senare lanseringar som Sordin Sharp (2020) och Sordin Share (2021) har ytterligare förstärkt företagets rykte för högkvalitativa hörselskydd och avancerad teknologi. År 2023 förbättrades ljudkvaliteten på Sordin Supreme Pro-X ytterligare med införandet av SordinHEAR2 och fyra anpassningsbara ljudprofiler.

Sammanfattningsvis är Sordin en pålitlig leverantör av hörselskydd och fortsätter att driva innovation för att erbjuda överlägsen hörselskyddsteknologi och produkter för olika användningsområden.

Visa alla produkter från Sordin

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.