Om oss

Din självklara val av jaktbutik online

Jaktmarken.se en fantastisk plats för alla äventyrslystna människor, här kan du hitta allt för att utforska naturen. I butiken hittar du ett brett utbud av produkter som passar för jakt, fiske och andra friluftsaktiviteter. Du kan hitta allt från tält, sovsäckar, ryggsäckar, kläder och skor som är anpassade för olika väderfållanden och terräng. Butiken erbjuder också utrustning som knivar, verktyg, lampor, GPS enheter och mycket mer.

Jaktmarken finns också som fysisk butik

Marks Jakt och Fiskecenter AB - Jaktmarken.se startades 1998 och bedrev då handel med fiskegrejer på nätet och i butik. 2012 bytte bolaget ägare och har sedan dess utökat verksamheten med jakt och vapen. Näthandeln har genomgått stora förändringar och vi stod 2024 inför en uppdatering av hemsidan och butiken. 

Resultatet är vår nya hemsida som lanserades i början av 2024, i vår fysiska butik om 440kvm sker en ständig förändring av sortiment och utseende och vi hoppas finna rätt stil och sortiment som passar oss och våra kunder.

Vi arbetar i nära samarbete med 2 duktiga vapentekniker som utför så väl avancerade som enklare arbeten. De har olika spetskompetens och därför kan vi lösa allt från hakmontage till gängor.

Välkomna in butiken.

Emil & JohannesFölj oss på sociala medier

Senaste inläggen på Instagram

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.