Om oss

150kvm Fiske och 180kvm Jakt i Kinna.

Marks Jakt och Fiskecenter AB - Jaktmarken.se startades 1998 och bedrev då handel med fiskegrejer över nätet och i butik, Mycket har hänt sedan dess, näthandeln med fiskegrejer lades ned och butiken flyttade in i nya lokaler. Fysiska butiken är 440 kvm varav 330kvm är ren butiksyta. I vår webshop hittar ni våra jaktartiklar och eventuellt kommer vi åter att lägga tiden på att lansera vårt fiskesortiment på nätet. 

Med våra 2 duktiga vapensmeder utförs snygga och kvalitativa arbeten på era vapen. 

2012 bytte bolaget ägare till Johannes Marmander & Andreas Marmander. Ny flytt gjordes till lokalerna vi är i idag på Verkstadsgatan 3 i Kinna. Butiken blev 220kvm.

2012 tog också Fiskevebben över Wildboars.se en nätbutik och butik med jakttillbehör, kläder och ammuntion.

2017 Ansökan om tillstånd till handel med skjutvapen som skickades in under hösten 2016 beviljas, vi bereder plats för valv och ombyggnation av fastigheten. I samband med denna omorganisation tillkommer Björns Vapenverskstad (tidigare Bollebygd) som en del i verksamheten. Linus Larsson tillträder som delägare.  Verksamhetens nya yta blir 440kvm, varav butiksyta ca 330kvm. Ny trappa installeras och vapen och jakttillbehör får sin plats i nedre markplan och fisket med klädavdelning på övre markplan.

2017 Namnbyte från Fiskevebben AB till Marks Jakt och Fiskecenter AB. Ett namn vi använt sedan 2012 på skyltar m.m.

2017 Namnbyte av webshop inleds, från wildboars.se till marksjof.se Domäner som i framtiden kommer att ge träffar på butiken marksjof.se , wildboars.se, fiskevebben.se

2021 Namnbyte av webshop från marksjof.se som många hade svårt för (undrar varför knappt vi kan stava till ;-) ) till jaktmarken.se

2022 Inga större förändringar i butiken, vi utökade vårt sortiment av hundtillbehör med hundluckor, vattenskålar, värmeelement till hundkojan, transportburar och mycket mer.
Namnbytet gjorde stor skillnad för oss i mängden trafik till hemsidan vilket som resulterade i fler affärer. 

Välkomna!

 

Bosjökloster 2014Bosjökloster 2014