Senaste nyheter

Vi tipsar

Ett urval av våra varumärken

Allt du behöver för jakt, fiske och friluftsliv

Marks Jakt och Fiskecenter AB, en fantastisk plats för alla äventyrslystna människor, här kan du hitta allt för att utforska naturen. I butiken hittar du ett brett utbud av produkter som passar för jakt, fiske och andra friluftsaktiviteter. Du kan hitta allt från tält, sovsäckar, ryggsäckar, kläder och skor som är anpassade för olika väderfållanden och terräng. Butiken erbjuder också utrustning som knivar, verktyg, lampor, GPS enheter och mycket mer.

Din jaktbutik online

Vi erbjuder ett omfattande sortiment av jakt- och fiskeutrustning för att möta dina behov. Noga har vi valt våra leverantörer av jakttillbehör för att säkerställa att de uppfyller våra kunders krav och våra egna högt ställda produktstandarder. Bland våra pålitliga leverantörer finns Norma, Tikka, Aimpoint, Sako, Tracker, Lafayette, Finnvacum, Eikaso, GPO, Mora, Dianova och många andra välkända varumärken inom jaktutrustning.

Jaktmarken.se strävar efter att vara din fullständiga leverantör för en lyckad dag i skogen genom att erbjuda högkvalitativ jaktutrustning och hundtillbehör. Vårt sortiment växer ständigt, och vi hoppas få vara en del av din jaktsäsong på det bästa och säkraste sättet. Vi strävar efter att möta dina behov och bidra till att göra din jakterfarenhet så givande som möjligt.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.